• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat October 1, 2015

VUNK - Un Nou Univers

Concert
Data
07 octombrie 2015 / 19:00
Locatia
Sala Polivalenta
Adresa
Parcul Tineretului, Bucuresti
Descriere
Trupa Vunk va pune in scena pe 7 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti concertul Un Nou Univers, primul din Romania care se va desfasura sub forma unui eveniment multimedia, in care spectacolul muzicii se va impleti cu cel al tehnologiei.

Fiecare spectator se va simti parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revolutionare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea intre trupa si public, iar fiecare spectator poate avea rolul sau intr-un show care deschide portile catre un nou tip de exprimare artistica.

“Este timpul sa te intorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale: “Un Nou Univers este pentru cei care viseaza mai mult cu ochii deschisi decat cu ochii inchisi, pentru cei care-si doresc mai mult de la ei insisi, pentru cei care au curaj sa faca ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei insisi”, explica Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini si tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor sai o complexa experienta artistica si totodata cel mai potrivit loc pentru a-si raspunde la una dintre cele mai profunde intrebari ale sufletului lor: “Cat de departe mergi ca sa ajungi la tine?”
VUNK revolutioneaza ideea de concert atat din punct de vedere al spectacolului de pe scena, cat si din punct de vedere al mesajelor si al campaniilor. Dupa ce si-au invitat fanii in Orasul Minunilor si de-aici au plecat impreuna Inconjurul lumii, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visatori” pentru ca mai apoi sa se opreasca intr-o zi - a Dorului, trupa VUNK deschide acum portile catre Un Nou Univers.

Afisul concertului Vunk Un Nou Univers, primul intr-un format animat (gif), este un prim indiciu al inovatiilor pe care aceasta trupa le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange si Vodafone, in oficiile Postei Romane, la terminalele de plata Zebra Pay din intreaga tara si online pe www.iabilet.ro. Pana pe 9 august, acestea au preturi preferentiale ce incep de la 48 de ron, urmand sa creasca dupa aceasta data cu aproximartiv 25%.Vreti sa mergeti la acest show?