• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

octombrie - 2018

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat January 6, 2016

Pui cu Caramel

Ingrediente:
600g de piept de pui
2 morcovi
1 dovlecel mare
bambus
1 praz
200g de zahar
2 linguri de otet de orez
80-100ml de sos de soia
2 lingurite pline de maizena (amidon de porumb, orez) dizolvate in apa
1 lingura de faina
sare
piper
ghimbir
4 linguri de ulei (eu am folosit de nuci)
Folosim un wok sau o tigaie adanca.
Preparare:
Morcovii se curata si taie maruntel, la fel si dovlecelul. Prazul se spala si se taie in rondele.

In doua linguri de ulei se trag legumele incepand cu morcovii, care au cea mai mare perioada de pregatire, dupa 4 minute adaugam dovlecelul apoi prazul si bambusul. Rasturnam totul intr-un vas si lasam deoparte.

Carnea de pui se taie micut si se presoara deasupra ei faina, asa ramane moale si gustoasa. Incingem celelalte doua linguri de ulei si prajim carnea. Cand este gata se da de pe foc, saram, piperam si adaugam ghimbirul.

Pregatim un caramel sec din cele 200g de zahar, cand este aproape gata, varsam deasupra sosul de soia si otetul de orez. Amestecam bine, lasam inca putin pe foc ca sosul sa fie omogen. Varsam sosul peste carne, adaugam legumele si dam pe foc.

Dizolvam maizena in apa si varsam peste, amestecam bine si mai lasam pe foc pana cand sosul da semne sa fiarba si este destul de grosut. Maxim 10 minute.

Servim alaturi de orez parfumat. Pofta buna!
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa