• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iunie - 2018

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat January 8, 2016

Tarta cu ciuperci

ngrediente:
Pentru aluat avem nevoie de:
aproximativ 300 gr faina alba de grau
2-3 linguri cu ulei de masline
15-20 gr drojdie proaspata
100 ml apa calduta
sare dupa gust
o lingurita cu zahar
rozmarin si seminte de chimen dupa gust
Pentru compozitie ne sunt necesare:
10-15 ciuperci
1 ou mare (de curte)
2 linguri cu smantana grasa
4 rondele de branza de burduf
cateva bastonase de ardei gras
cateva frunzulite de busuioc proaspat
Preparare:
Incepem prin a pregati aluatul: Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut, pentru 10-15 minute, timp in care drojdia va dospi.

Cernem faina intr-un vas, adaugam condimentele dupa gust (sarea, rozmarinul si chimenul), drojdia dospita si mai apoi, putin cate putin, apa calduta.

Amestecam toate ingredientele si framantam aluatul adaugand, treptat, uleiul.

Acoperim vasul cu un prosopel curat si il pastram la cald pana ce isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim compozitia:

Taiem ciupercutele in felii si le coacem pe o tava de aragaz, cat sa se rumeneasca usor.

Oul il batem spuma, adaugam smantana si omogenizam.

Din aluatul obtinut intindem o foaie subtire, in functie de marimea vasului in care vom coace tarta.

Ungem vasul cu ulei sau cu putin unt, asezam foaia si adaugam oul cu smantana. Deasupra aseazam rondelele de branza, ciupercutele coapte si bastonasele de ardei gras.

Coacem placinta la 150 de grade pentru 55 de minute aproximativ sau cat sa se rumeneasca usor.

O lasam sa se raceasca trep
Timp Preparare: 1 h 20 '
Complexitate: redusa