• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Radio Ali Manele

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2018

Calendar

DLMMJVS

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat January 8, 2016

Pasca cu smantana

Umplutura:
750 ml smantana
100 g faina
4 oua
1/2 lingurita sare
150 g zahar
150-250 g stafide (optional)
30 ml rom
Aluat:
1 bila de ~8 cm diametru de aluat de cozonac (crescut)
Preparare:
Mod de preparare umplutura:
Smantana se pune la scurs pentru cateva ore (5-6 h), astfel: intr-un vas cu fund plat se pune cam jumatate de kg faina de porumb. Peste aceasta, se aseaza cateva servetele mai groase sau un prosop de bucatarie alb, peste care se pune la scurs smantana (eu o las, de obicei, peste noapte).

Albusurile se bat spuma cu zaharul si cu 15 ml de rom. Galbenusurile se amesteca cu sarea si cu 1/3 din smantana, apoi se adauga faina, iar smantana, iar faina, pana terminam cele doua ingrediente si obtinem o crema omogena. Se adauga restul de rom. Aceasta compozitie se adauga treptat peste albusurile batute spuma si se omogenizeaza.

Aluatul se pregateste astfel: se intinde o foaia subtire de dimensiunea tavii in care coacem pasca. Se face o cununa si se pune de jur imprejurul tavii. (Eu, fiind catastrofa totala la de astea, nu am facut, desi am incercat totusi) :)).

Peste tava pregatita, se pune compozitia.

In cazul in care doriti si stafide, acestea se pun deasupra compozitiei. (Stafidele trebuie tinute putin in rom inainte de a fi puse in pasca). Eu nu pun stafide, pentru ca aceasta pasca este foarte fina si am senzatia ca ii iau din delicatete daca mai adaug ceva.

Se pune la copt la foc mic aproximativ 40 de minute, fara sa se deschida cuptorul in primele 25 de minute.

Se pudreaza cu zahar. Noi o mancam rece (ni se pare mai aromata asa, dar sunt si care o prefera calduta.)
Mentiuni:
PS: Pascuta asta nu se crapa intotdeauna in timpul coptului (de exemplu, nu se crapa cand o fac altii mai priceputi) :)) La mine insa se expandeaza prea tare, nu stiu exact de ce.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa