• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iunie - 2018

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat January 8, 2016

Pulpe de Pui cu Sos Exotic, la Cuptor

Ingrediente:
4 pulpe de pui
6-8 cartofi
4-5 rosii
100 g masline
sare
piper
Pentru sosul exotic :
4-5 catei de usturoi
2 linguri zeama de lamiae
2 linguri zeama de portocala
1 varf cutit sofran
1 lingurita busuioc
2-3 linguri ulei
1 ardei iute, tocat (fara vinisoare si seminte)
sare
1-2 linguri patrunjel verde, tocat
Preparare:
Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele pentru sosul exotic si se freaca bine cu el pulpele de pui, apoi se lasa 2-3 ore la macerat, in frigider.

Reteta spune sa se foloseasca pulpele intregi de pui. Eu am folosit ciocanele. (Pentru macerare se poate pune amestecul si pulpele intr-o punga mai groasa (rezistenta), se scutura bine sa ajunga amestecul pe toate partile carnii si se da la rece).

Se pune apoi carnea intr-o tava, unsa bine cu ulei, impreuna cu rosiile decojite si taiate felii si maslinele, tinute in prealabil in apa, din momentul in care am pus carnea la macerat. Se adauga, presarand, sosul exotic, sare, piper, dupa gust si se da tava la cuptor. Cand sunt aproape gata pulpele de pui, se adauga cartofii curatati de coaja, spalati si taiati in diferite forme, cu formele de fursecuri.

POFTA MARE!
Mentiuni:
Se serveste cald cu salata de sezon sau sos de usturoi cu smantana. Aceasta este reteta, dar eu am pus in tava cartofii si peste ei carnea, deodata. Am servit pulpele cu cartofi si sos de usturoi cu smantana.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa