• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat March 19, 2016

WhatsApp tocmai a anuntat o schimbare pe care si-o doreau multi utilizatori! Ce se va intampla cu aplicatia

Noi functii vin pe WhatsApp.
WhatsApp primeste din ce in ce mai multe functii - ultimul update, versiunea 2.12.535, aduce mai multe surprize pentru utilizatori. De acum, WhatsApp ofera optiunea de a schimba formatul textului. La fel ca in Google+, daca folosesti un * la inceputul unui cuvant sau fraze si la final textul devine bold, si inclinat daca folosesti -.O alta zona in care au fost facute imbunatatiri este cea de trimitere a documentelor, functie introdusa in urma cu cateva saptamani. Acum exista o noua optiune "Browse other docs". Intrand pe aceasta poti sa trimiti documente din Google Drive sau Microsoft OneDrive.

Momentan, pare sa functioneze cu PDF-urile si alte formaturi clasice - acestea sunt convertite in PDF pentru a se evita problemele de compatibilitate ale persoanei care primeste documentul.
Ultima functie implementata e legata de back-ul catre Google Drive. Din pacate, procesul de sincronizare este facut in threadul principal si te blocheaza din a folosi aplicatia. Totusi, acum exista posibilitatea sa vezi cat va dura sincronizarea cu ajutorul unei bare de progres.