• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat April 11, 2016

Iata motivul pentru care ti se cere asta cand zbori cu avionul! Ce se intampla daca nu treci telefonul pe Mod Avion

Pericolul este mai mare decat te-ai astepta.
Cele mai multe persoane sunt iritate atunci cand li se cere ceva fara nicio explicatie. Ei bine, asta se intampla de fiecare daca cand zbori cu avionul - persoanele din staff cer fie oprirea telefonului, fie trecerea in Mod Avion.

Te-ai intrebat vreodata care este motivul? Cei de la Daily Mail ofera explicatia - telefoanele mobile pot afecta comunicatia pilotilor. Lasarea telefonului pornit, insa in Mod Avion, nu afecteaza in niciun fel sistemele aeronavei.

Un smartphone conectat la retea poate sa creeze un efect enervant in castile pilotilor. Mai exact, acel zgomot cand tii un telefon langa un speaker. Exista totusi si un caz in care un mesaj text trimis de un pasager a intrerupt comunicarea dintre pilot si turnul de control.