• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat April 11, 2016

Samsung pregateste lentilele de contact care iti proiecteaza imaginea direct pe retina

Oricat de mult ne-ar placea smartphone-urile, viitorul are sanse sa fie al gadgeturilor purtabile, iar cei de la Samsung stiu asta.
Samsung ar putea lucra la lentile de contact inteligente, care sa inlocuiasca ochelarii smart de tipul Google Glass. Noile dispozitive ar proiecta informatii si imagini direct pe retina si ar functiona impreuna cu telefonul mobil.

Compania din Coreea de Sud ar fi depus inca din 2014 un patent pentru lentine. Acestea contin o camera video in miniatura, dar si o antena si senzori de miscare. Deocamdata nu se stie daca patentul a fost sau nu aprobat.

Purtatorul acestor lentile de contact inteligente ar putea controla mini-camera clipind.

Ochelarii Google Glass au fost scosi de la vanzare cu exact un an in urma, iar de atunci cei de la Google au fost tacuti in privinta acestui proiect.