• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat April 24, 2016

Beyonce a lansat un nou album!

Beyonce a lansat, asa cum ne asteptam, un nou album, Lemonade. Materialul a aparut imediat dupa specialul difuzat de HBO si ataca toate problemele despre viata ei personala intr-un nou concept video.Cele 12 piese lansate de Beyonce includ si aparitii de la Kendrick Lamar, Jay Z, The Weeknd, iar videoclipurile aferente sunt adevarate povesti narate de cantareata. Queen B nu se mai sfieste si de data aceasta pune direct pe tapet problema inselatului, a iubirii tradate si a perfectiunii doar in aparenta. Noul material Beyonce e o calatorie si o evolutie dramatica a femeii, incheiata cu Hope.Ca de obicei, artista si-a gestionat foarte bine lansarea, pentru ca pe 27 aprilie incepe turneul Formation, iar acest album, cu toate videoclipurile sale, nu face altceva decat sa ajute la vanzarile de bilete si promovare. Evident, intreg proiectul este acum disponibil doar pe TIDAL, insa in curand va veni si pe alte plaforme de streaming. Vedetele au reactionat imediat la aparitia Lemonade si au apreciat piesele, desi unele voci spun ca nu exista hituri pe acest album si ca suna foarte reciclat, mai ales ca aduce din nou pe tapet problema inselatului.

Chiar si asa, Beyonce ramane un adevarat marketing guru, dupa ce a le-a furat efectiv showul de la SuperBowl celor de la Coldplay. Single-ul Formation si videoclipul aferent au ajuns imediat cele mai discutate subiectele ale momentului, chiar daca nu a rupt topurile, dovada ca Bey stie sa speculeze fiecare moment. Turneul va ajunge si in Europa si poate avem sanse sa adauge date si aproape de noi.

Cum credeti ca suna cel de-al saselea album Beyonce?