• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat April 24, 2016

Daca primesti acest mail, sterge-l imediat! Mii de oameni au pierdut sume mari de bani! Cum au fost pacaliti

Politia a tras un semnal de alarma.
O escrocherie prin email s-a dovedit a fi extrem de eficienta pacalind mii de oameni din Marea Britanie anul trecut conform politiei.

Escrocheria este una extrem de simpla - hackerii infecteaza printr-un mail sistemul victimei si monitorizeaza comunicatia. Victimele au fost contactate cerandu-le sa fie schimbata modalitatea unei plati pe care trebuia sa o faca.

Mai bine de 5.000 de oameni au fost pacaliti in a trimite plati frauduloase anul trecut, spune politia. Conform datelor BBC, numarul cazurilor a crescut cu 71% fata de anul precedent.

"Din pacate, emailul nu este sigur si nu poti sa ai incredere in el mereu" a spus comandantul Politiei din Londra, Chris Greaney.

Un alt caz este cel in care escrocul pacaleste un angajat al unei companii ca este seful acesteia. Orice persoana trebuie sa fie extrem de suspicioasa in privinta emailurilor prin care este ceruta efectuarea unor plati, mai ales cand emailurile devin insistente si cer includerea unor detalii despre conturile bancare.