• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

aprilie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat May 10, 2016

Fifth Harmony - Write On Me (videoclip nou)

Dupa succesul pe care l-au avut cu precedentul single, fetele de la Fifth Harmony se intorc cu un nou single, cu tot cu videoclip - Write on Me. Materialul video e un clip de imagine alb-negru, care sa le puna pe cele cinci in valoare.Write on Me e diferit fata de Work From Home, e mai mult in zona de balada, dar asta nu il face mai putin reusit si catchy. Piesa va fi inclusa pe urmatorul lor album, 24/7, care va aparea la finalul lunii mai. Fifth Harmony au declarat ca si-au gasit intr-un final vocea, dupa ce au fost descoperite si formate ca grup de Simon Cowell in cadrul concursului X Factor US.
Fetele se bucura de un nou succes dupa ce Work from Home a ajuns pe locul 6 in Hot 100 si pe locul al doilea in topul singleurilor britanice. In plus, a avut succes si in toate teritoriile in care a fost lansat, fie ca e vorba de tari europene, Canada, Filipine sau Japonia. Ele au avut un hit si anul trecut, Worth It fiind difuzata in heavy rotation inclusiv la noi.

Cum vi se pare piesa?