• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

august - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat May 10, 2016

Lady Gaga si Eminem vor canta la prima editie YouTube Music Awards

YouTube preia puterea si anunta prima editie YouTube Music Awards cu Lady Gaga, Eminem si Arcade Fire anuntati ca fiind primii artisti ce vor urca pe scena!Era de asteptat ca YouTube sa lanseze o gala de premii pentru ca a devenit un portal video gigantic. Evenimentul va avea loc mai repede decat ne asteptam. Pe 3 noiembrie, in New York, va avea loc editia inaugurala a acestei ceremonii.

YouTube Music Awards va aduce sapte premii ce vor fi votate de fani din toata lumea. Pana acum, Lady Gaga, Eminem si Arcade Fire au fost anuntati ca fiind performeri pe scena - fiecare dintre ei fiind reprezentativ pentru un segment de public (pop-dance pentru Gaga, hip-hop pentru Eminem si indie rock pentru Arcade Fire), fiecare avand un fanbase puternic.
Unul dintre presedintii de marketing din YouTube, Danielle Tiedt, a declarat ca: "Ideea noastra este sa sarbatorim rolul YouTube-ului in sistemul muzical. Daca ne gandim la cat de des ne intalnim cu muzica, ne dam seama ca o facem cel mai des pe YouTube, fie ca este vorba despre Miley Cyrus si showul de la VMA sau noul ei videoclip, Wrecking Ball sau muzicieni precum Lindsey (Stirling) care au patruns pe piata muzicala datorita site-ului nostru."

Una dintre gazdele evenimentului a declarat ca evenimentul YouTube Music Awards 2013 are ca scop crearea unor videoclipuri live prin showurile artistilor de pe scena. Mai mult decat o aparitie si o piesa, vor sa faca un clip de YouTube ce ar putea strange o audienta mare - vor sa faca virale.

Crezi ca YouTube detine puterea in fata posturilor de radio?