• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iunie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat May 10, 2016

Care este cel mai bun iPhone de pana acum! 6s Plus este abia pe locul 2

Pe 9 ianuarie 2017 se va implini un deceniu de la lansarea primului iPhone! Au mai aparut de atunci alte 12!
In ultimii 9 ani si jumatate, Apple a schimbat modul in care arata telefonul mobil odata cu aparitia primului iPhone. Au urmat upgrade-uri, procesoare mai rapide si mai puternice, camere, baterii mai bune si display-uri mai mari.

Totusi, smartphone-urile au ajuns la saturatie si, ca o consecinta, Apple a inregistrat primul declin year-on-year in vanzarea de iPhone. Un mod interesant de a vedea progresul iPhone-ului este sa fie puse toate modelele unul langa altul.

Clipul creat de EvertythingApplePro face exact asta. Arata viteza tuturor iPhone-urilor si demonstreaza ca fiecare model era mai rapid decat predecesorul. Astfel, pe primul loc este iPhone SE la toate capitolele. De exemplu, acesta este cel care porneste cel mai rapid, fiind urmat de iPhone 6s Plus si iPhone 6s. Totusi, ordinea nu se pastreaza pana la final - iPhone-ul original este al 7-lea iar pe ultimul loc este iPhone 4s.

Testul GeekBench a determinat ca iPhone SE este si cel mai puternic dintre toate iar acesta are si cel mai puternic difuzor.