• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat August 28, 2017

Taylor Swift- Look What You Made Me Do (videoclip nou)

Taylor Swift vine cu unul dintre cele mai tari videoclipuri ale anului, plin de mesaje mai mult sau mai putin subtile si care subliniaza toate ideea versurilor: vechea Taylor Swift a murit.Look What You Made Me Do e unul dintre vizualurile caruia nu ii lipseste nimic, chiar daca dupa primele cadre din teaser a fost acuzat ca ar copia din Beyonce. Taylor Swift a gandit foarte bine aceasta miscare, pentru ca inainte de a lansa acest nou single, si-a sters toate postarile de pe conturile de socializare, semn ca cea pe care noi o stiam chiar a murit. Videoclipul incepe chiar cu un zombie Taylor, care se ridica dintr-un mormant sub care zacea "reputatia" ei, Taylor pe care poate ati recunoscut-o din videoclipul Out of the Woods.