• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat August 28, 2017

Fifth Harmony - He Like That (videoclip nou)

Fetele de la Fifth Harmony vin cu un videoclip super-provocator pentru cel mai nou single al lor - He Like That. Pentru noul lor material video, cele patru au ales tinute provocatoare, dansatori bine facuti si o serie de coregrafii incitante.He Like That e inclus pe cel mai nou album al lor, lansat pe 25 august si primul in formula de la patru, dupa plecarea Camilei Cabello. Despre acest material, fetele au declarat ca suna exact cum si-au dorit si ca il considera o renastere, ocazie cu care au inceput sa iubeasca muzica din nou si, mai mult, care le-a si unit mai tare.Fifth Harmony au aparut in urma concursului X Factor, versiunea americana, iar in 2015 veneau cu primul lor album solo, care dadea piese precum Sledgehammer, Boss si super-hitul Worth It. Apoi, le-am ascultat anul trecut Work From Home si All in My Head, pentru ca dupa o vreme Camila Cabello sa anunte ca paraseste trupa pentru a-si face o cariera solo. Primul single lansat de pe albumul care le poarta numele a fost Down, dar intre timp au mai promovat si Angel, chiar daca acesta nu e decat un single de promo si nu unul oficial.

Ce ziceti de acest videoclip?