• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

august - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat August 28, 2017

Fergie feat. Rick Ross - Hungry (videoclip nou)

Dupa o perioada in care doar a venit cu teasere si nu ne-a lasat prea multe de inteles, dar suficient de asteptat, Fergie revine nu cu una, dar cu doua noua piese de pe urmatorul ei album. Cantareata colaboreaza cu Rick Ross pentru Hungry si cu Nicki Minaj pentru You Already Know.Hungry are un beat clasic si un refren cu coruri gotice, insa mesajul nu spune prea multe si nici nu pare genul de piesa catchy care sa poata fi considerata un potential single. In schimb, videoclipul merge pe ideea de alb-negru si schimbari de cadre, oarecum un clip de imagine dinamic si regizat de brazilianul Bruno Ilogti.Pentru You Already Know avem parte de un beat si refren luat din anii 90, dar mult mai catchy, poate pentru ca e si produs de will.i.am, responsabil pentru hiturile Black Eyed Peas si are de toate, inclusiv un ping-pong intre solista si Nicki Minaj si chiar strings.Fergie ne-a "amenintat" cu un nou album de ceva timp, insa a intampinat mai multe probleme in lansarea acestuia, de la amanari, la schimbari de label si chiar scapari de piese pe net. Intre timp, cantareata a intrat din nou in studio a si a lucrat intens in a oferi un material demn de succesul precedentului ei album solo, Dutchess. Pentru Double Dutchess, Fergie a venit si cu o campanie de promo in care s-a dezbracat, mai mult sau mai putin si pentru care a pregatit o serie de vizualuri, un trend spre care se pare ca toata lumea se indreapta de la Beyonce incoace.

Ce parere aveti de aceste piese?