• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

august - 2019

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat December 22, 2017

Lady Gaga, rezidenta la Las Vegas

Lady Gaga urmeaza exemplul unor artisti ca Britney Spears sau Jennifer Lopez si anunta o serie de concerte care vor avea loc la Las Vegas. Cantareata a declarat ca isi indeplineste un vis prin rezidenta care va avea loc in Sin City si ca isi va lasa sufletul pe scena in fiecare seara. Show-urile vor incepe din decembrie 2018 si fanii vor avea sansa timp de doi ani sa o vada pe Lady Gaga live, in cadrul salii Park Theater, cu o capacitate de 5300 de locuri.
It’s the land of Elvis, Tony Bennett and Frank Sinatra, the Rat Pack, Elton John, Judy Garland and Liza Minnelli," Lady Gaga said in a press release announcing the residency. "It has been a life-long dream of mine to play Las Vegas. I am humbled to be a part of a historical line-up of performers, and to have the honor of creating a new show unlike anything Vegas has ever seen before. I’ll tell you exactly what I told my MGM and Park Theater partners - you can count on this performer always for one thing…I’ll leave my heart on the stage every single night. Thank you to my fans for always believing in me. Meet me in Las Vegas baby, we did it!” Evident, rezidenta ei va incepe dupa ce termina turneul de promovare al albumului Joanne, din care o parte chiar a fost amanata pentru anul urmator din cauza problemelor de sanatate ale cantaretei. Lady Gaga a ramas favorita publicului si anul acesta, fiind in topul ascultarilor si fiind unul dintre artistii cu cele mai mari incasari din turnee anul acesta.

Britney Spears isi incheie si ea rezidenta de cativa ani la Las Vegas, la fel si Jennifer Lopez, care a avut unele dintre cele mai mari incasari. Fanii insa inca mai au sansa sa o vada live anul urmator, dupa ce prin Las Vegas au mai trecut artisti ca Mariah Carey, Backstreet Boys sau Ricky Martin. Lady Gaga va avea un total de 74 de show-uri si se pare ca va castiga undeva la un milion de dolari pe cantare.

Ce ziceti, ati vrea sa vedeti live un concert din rezidenta de la Las Vegas?