• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat December 22, 2017

Anomalie ciudata a senzorului FaceID! Cat de usor poate fi deblocat un iPhone X

Mai multi utilizatori din China se plang ca senzorul de recunoastere faciala nu este suficient de sigur.
Tot mai multe persoane din China, care au cumparat iPhone X, se declara ingrijorati de modul ciudat in care functioneaza FaceID.

Desi oficialii Apple dau asigurari ca este imposibil ca o alta persoana sa poata debloca telefonul cu ajutorul acestui senzor, mai multe incidente inregistrate in China trag un semnal de alarma.

Multe persoane au reusit sa deblocheze un iPhone X fara sa aiba dreptul. Anomalia care pare sa fie intalnita mai mult in China i-a facut pe unii utilizatori sa declare ca FaceID este "rasist", deoarece nu poate recunoaste corect persoanele cu trasaturi asiatice.

Cel mai cunoscut caz este al unui copil care a deblocat prin FaceID telefonul mamei sale. Ulterior s-au inregistrat si alte incidente similare, in care erau implicati adulti fara relatii de rudenie intre ei.

O femeie a deblocat un iPhone X al unei colege, chiar de mai multe ori, desi cele doua femeie au trasaturi destul de diferite si tunsori care nu seamana.

Desi au sesizat problema la un magazin Apple si au primit un alt telefon, situatia s-a repetat. Senzorul FaceID pare sa aiba probleme in a deosebi trasaturile asiatice, iar utilizatorii sunt ingrijorati ca telefonul lor ar putea fi folosit in mod neautorizat.

Apple sustine in continuare ca riscul unei deblocari accidentale este de numai 1 la un milion si ca au lucrat cu persoane din intreaga lume, pentru ca sistemul sa functioneze aproape perfect.

Reteaua neurala din spatele FaceID a fost invatata sa respinga tentativele de deblocare neautorizata cu ajutorul unor masti sau poze, scrie Daily Mail.