• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat August 25, 2018

Detalii surprinzătoare despre iPhone 9. Modelul mai ieftin va fi urmașul lui iPhone SE.

Programatorii au găsit o referire la noul gadget, ascunsă în softul iPhone X.
Detaliile descoperite de programatori fac referire de la un telefon menționat cu numele de cod iPhone xx, iPhone 9.7 sau cu numărul N84.

Este vorba de versiunea mai ieftină de iPhone care va fi lansată în luna septembrie, scriu cei de la GSM Arena. Telefonul va avea ecran LCD de 6,1 inci și o singură cameră foto pe spate.

Interesant este că, potrivit datelor din cod, modelul va avea procesor A10, adică o versiune mai veche. Astfel, experții spun că telefonul va fi practic un succesor al modelului iPhone SE, din punct de vedere al specificațiilor, dar cu un design care va combina elementele de la iPhone 8 (o singură cameră foto pe spate) și iPhone X (ecran edge-to-edge și „breton”).

Telefonul va avea sistem de autentificare Face ID și 3GB de RAM.

Nu avem încă informații sigure despre posibilitatea unei versiuni cu dual-SIM. Aceasta s-ar putea regăsi numai pe piața din China, unde sunt foarte căutate telefoanele dual-SIM.