• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

august - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat March 16, 2019

5 lucruri pe care trebuie să le ștergi imediat din iPhone-ul tău

Știm că ți se pare o pierdere de timp, dar din când în când trebuie să îți iei o oră sau două ca să-ți faci curat în telefon.
Nu numai vechimea unui smartphone poate să-l încetinească, ci și documentele din el. Unele aplicații, volumul prea mare de date și modul în care îl utilizezi zilnic sunt câteva dintre motivele pentru care smartphone-ul tău nu va mai funcționa după doi ani la fel ca în prima zi.

Iată ce lucruri trebuie să ștergi din telefonul tău, pentru ca acesta să meargă mai bine:

1. Fișierele vechi

Dacă îți folosești telefonul personal și pentru locul de muncă, mai mult ca sigur că acesta va fi plin de documente de care nu te vei mai folosi prea curând după ce le-ai descărcat. Șterge, așadar, toate PDF-urile pe care le ții fără niciun sens în telefon și care îți ocupă foarte mult spațiu.