• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat June 2, 2019

Modificări importante la seria Galaxy Note 10. Samsung va renunța la unele specificații

Noi informații despre modelele de phablet pe care le va lansa Samsung în curând.
Conform zvonurilor apărute până acum, Samsung va lansat două modele diferite, plus alte două versiuni care vor avea tehnologie 5G.

Deocamdară nu avem imagini reale cu telefonul, doar randări realizate de experți pe baza informațiilor obținute până acum, iar cele mai interesante sunt cele realizate de Ben Geskin.

Astfel, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro vor avea o singură cameră frontală perforată în ecranul tip Infinity-O. Interesant este că această camera va fi amplasată pe mijloc, nu în colțul ecranului, ca la alte modele.

Pe spatele telefonului vedem două module foto verticale: unul pentru flash LED și senzorul ToF și altul mai mare, care va conține trei senzori foto: unul wide, unul ultra-wide și unul telephoto. Specificațiile camerelor vor fi probabil identice cu senzorii pe care îi găsim la modelul Galaxy S10+.
De asemenea, potrivit celor de la Android Police, Note 10 și Note 10 Pro nu vor mai avea jack pentru căști, iar modelele vor fi vândute alături de o pereche de căști cu fir și conexiune USB-C.

Acestea nu vor fi însă singurele schimbări neașteptate. Conform acestei surse, Samsung va renunța complet la butoanele fizice, în favoarea unora virtuale, activate prin atingere sau apăsare.

Galaxy Note 10 și Note 10 Pro vor fi lansate la începutul lunii august.

Foto: GSM Arena