Huawei P50 ar putea avea cea mai bună configurație foto de până acum

Nu este un mister faptul că producătorul chinez reușește să aducă pe piață adevărate „DSLR-uri”. Huawei P50 este următorul flagship al familiei, urmând a fi prezentat în scurt timp.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogHuawei P50 ar putea avea cea mai bună configurație foto de până acum

Huawei P50 ar putea avea cea mai bună configurație foto de până acum

Mihai
- 2023/08/10

Nu este un mister faptul că producătorul chinez reușește să aducă pe piață adevărate „DSLR-uri”. Huawei P50 este următorul flagship al familiei, urmând a fi prezentat în scurt timp.

Bineînțeles, astfel de anunțuri dau frâu liber speculațiilor, iar leakerii nu întârzie să apară ca ciupercile după ploaie. Îmi aduc aminte cum mă șicana Marinake atunci când motivam alegerea telefonului meu pe seama faptului că are mai mulți megapixeli la foto și…Cam atât…

Și iată cum, în ciuda pasiunii mele pentru fotografie, m-am făcut de rușine. Dar omul din greșeli învață, nu?

Huawei P50 va păstra, bineînțeles, acele caracteristici care îl fac, ei bine, Huawei. Senzor AI, obiective bune, performanță în mediu low-light, alea alea. Doar că zvonurile indică prezența unui senzor care va schimba fața bump-ului foto. Și la propriu, și la figurat.
Huawei și Sony se au destul de bine în ceea ce privește dezvoltarea și utilizarea de noi tehnologii foto. De aceea, chinezii ar putea include în arsenalul lui Huawei P50 senzorul IMX800 care va fi anunțat în aprilie de către japonezi. În plus, configurația RYYB va oferi un light sensitivity crescut.

Ceea ce face din acest senzor o idee revoluționară este faptul că, vezi Doamne, este primul smarpthone photo sensor de 1”. Adică este imens. La momentul actual, cel mai puternic senzor de acest fel este cel de 108 MP de pe Galaxy S21 Ultra, dar cu o dimensiune de 1/1.33”. În majoritatea cazurilor, senzorii se încadrează mai mult sau mai puțin în aceste dimensiuni, dar P50 se vrea a fi oaia neagră.
Un senzor de o asemenea dimensiune implică și un camera bump mai butucănos și o amplasare bine gândită a acestuia. Va fi, desigur, foarte bun în mediile slab luminate, dar ar trebui să fie luat în calcul și un aperture mai mic pentru un focus mai precis.

Omul nostru menționează și o posibilă configurație pentru posibilele variante de Huawei P50. În vreme ce modelul standard încorporează un senzor principal, alături de un obiectiv ultra-wide și de lentile telephoto, P50 Pro ar putea avea zoom periscopic în loc de telephoto, iar pe P50 Pro Plus s-ar putea odihni un ansamblu quad camera care include și un senzor ToF (time of flight)

Din câte se pare, Huawei P50 se gândește să o ia pe calea DSLR-urilor. Trebuie, desigur, să ne temperăm așteptările. Zvonurile sunt zvonuri și există posibilitatea ca cei care s-au entuziasmat prea devreme să rămână cu buza umflată.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.