iPhone 15 ar putea fi primul telefon din lume care va folosi o tehnologie de lentile hibride pentru camera foto.

Potrivit surselor din industrie, viitoarea serie iPhone 15 va include primele smartphone-uri globale care vor utiliza o tehnologie de lentile hibride.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogiPhone 15 ar putea fi primul telefon din lume care va folosi o tehnologie de lentile hibride pentru camera foto.

iPhone 15 ar putea fi primul telefon din lume care va folosi o tehnologie de lentile hibride pentru camera foto.

Mihai
- 2023/08/10

Potrivit surselor din industrie, viitoarea serie iPhone 15 va include primele smartphone-uri globale care vor utiliza o tehnologie de lentile hibride.

Lentilele pentru camerele wide principale vor fi realizate dintr-un element de sticlă și 6 elemente din plastic. În prezent, aceiași senzori de pe telefoanele din seria iPhone 14 sunt formate din șapte elemente din plastic. Deschiderea va fi de f/1,7, ceea ce reprezintă o ușoară îmbunătățire față de deschiderea f/1,79 de pe modelele iPhone 14 Pro, dar o scădere față de deschiderea f/1,5 întâlnită pe iPhone 14 și iPhone 14 Plus.

Sursele menționează că, odată cu deschiderea mai mare pentru obiectivele de pe iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, camera principală wide de pe aceste dispozitive va capta cu 15%-20% mai multă lumină. Ca urmare, ar fi de așteptat ca ele să producă imagini îmbunătățite, în culori mai bune.

Permițând ca mai multă lumină să fie captată de cameră, fotografiile realizate în medii cu iluminare slabă vor arăta mai bine și, de asemenea, vor permite fotografului să fotografieze la viteze de declanșare mai rapide. De asemenea, tehnologia poate îmbunătăți efectul bokeh, care estompează fundalul unei fotografii pentru a scoate în evidență subiectul din prim-plan. Se așteaptă ca toate cele patru modele de iPhone 15 să utilizeze senzorul de imagine Sony IMX803 de 48 MP în acest an. Acesta este același senzor utilizat în prezent de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

De asemenea, informațiile apărute până acum în presă arată că iPhone 16 Pro Max de anul viitor va include o cameră principală Wide formată din opt elemente. Continuând pe ideea de structură hibridă, obiectivul va fi format din două elemente de sticlă și șase elemente din plastic. Modelul iPhone de top de anul viitor ar putea debuta, de asemenea, cu lentile hibrid cu cinci și șase elemente pentru camerele telefoto și ultra-wide.

Mai avem doar puțin peste o lună până la prezentarea de către Apple a iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. De asemenea, ar trebui să vedem Apple prezentând noile ceasuri Apple Watch Series 9, o a doua generație a Apple Watch Ultra și, posibil, și alte dispozitive.

De menționat ar fi că, până acum, tehnologia lentilelor hibride a fost folosită doar de mărcile chinezești pe modelele vândute la nivel național, ceea ce ar face ca linia iPhone 15 să fie prima care să inaugureze această tehnologie pe telefoanele vândute la nivel global.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.