Suntem la început de primăvară, iar primele informații și imagini cu viitoarele telefoane Apple au început deja să apară pe internet. Cum arată și când se lansează ele, aflăm din zvonurile care circulă în industrie.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Imagine

Ascultă
Radio Targoviste

7

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Acasă » blog » Primele imagini cu iPhone 13 și o posibilă dată de lansare

Primele imagini cu iPhone 13 și o posibilă dată de lansare

Mihai
-2021/03/26

Apple a introdus notch-ul pe ecrane în 2017 cu iPhone X, iar de atunci lucrurile au rămas neschimbate pentru compania din California. Diferiți alți producători au experimentat cu alte design-uri, dar nu și Apple. iPhone 13 ar putea fi un telefon cu un notch mai mic decât în trecut.

Cei de la MacRumors au obținut imagini cu panourile de sticlă pentru iPhone 13 de la o companie grească de reparații. Astfel, iPhone 13 ar veni în trei versiuni: 5,4 inci, 6,1 și 6,7 inci. Apple pare să fi mutat difuzorul pe marginea cadrului din oțel pentru a elibera spațiu în interiorul notch-ului. Asta duce la un aspect mai compact al Face ID, rezultând o reducere a lățimii crestăturii, dar nu și a înălțimii.

Indiferent dacă Apple va folosi sau nu acest design actualizat de notch pe ultimele modele de iPhone 13 5G va rămâne de văzut, însă informațiile susțin că Apple planifică telefoane cu un notch mai mic pentru gama sa din 2021.În ceea ce privește data de lansare, cele mai recente informații care au provenit de la surse din lanțul de aprovizionare al companiei indică faptul că Apple se pregătește de lansare în a treia săptămână a lunii septembrie, ceea ce înseamnă că livrările ar începe de pe 17 septembrie.

Cu toate acestea, o întârziere încă nu poate fi complet exclusă. Modificări la produs sau probleme cauzate de pandemia de COVID-19 ar putea împinge lansarea a unor modele de iPhone 13 5G până la începutul lunii octombrie.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit

Winamp

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele știri

Imagine

Când va fi lansată biografia lui Avicii și cine o scrie.

Mihai - 2021/04/18

Află totul despre viitoarea biografie a regretatului DJ

Imagine

Un producător chinez promite să creeze primul telefon cu ecran rulabil și pliabil

Mihai - 2021/04/18

Primul telefon cu ecran rulabil a fost demonstrat deja la stadiul de prototip, Oppo X 2021 având câteva atuuri incontestabile comparat formatului de telefon pliabil.

Imagine

Sony a lansat un televizor cu inteligență artificială, care procesează imaginile asemeni creierului uman

Mihai - 2021/04/18

Datorită procesorului dotat cu inteligență artificială, noul televizor oferă imagini și sunete mult mai realiste.

© Radio Targoviste - 2021

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.