Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

noiembrie - 2017

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat April 11, 2016

Anastasia - Nu oferi (Xsession Version)

Anastasia lanseaza o noua piesa - Nu oferi, aceasta fiind cel de-al treilea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de inregistrari ce se deruleaza saptamanal pe parcursul anului 2016.Nu oferi este compusa de Mahia Beldo si este pusa in versuri de Vescan si Anastasia. Nu oferi este primul single oficial al artistei alaturi de Scandalos Music si va fi urmat de altele, ce se vor lansa pe parcursul acestui an in Xsession.

Anastasia s-a alaturat echipei Scandalos Music inca din 2015, cand a participat alaturi de Puya, Vescan, Doddy, Ester, DJ Amy si DJ Wicked in turneul “Noi sa fim sanatosi”.

Nu oferi marcheaza o noua etapa muzicala din viata mea, e o piesa in care ma regasesc atat ca mesaj, cat si ca stil adoptat. Stii momentul acela in care simti ca nu mai poti rezista in relatia toxica, dar nici nu ai curajul sa o spui sau sa-i dai drumul, pentru ca iubesti si... mai ramai putin, chiar daca doare! Asta am simtit si eu, cu totii o facem. Eram in studio cand Mahia mi-a dat exact beat-ul cu atitudine de care aveam nevoie, iar impreuna cu Vescan am scris versurile. In cele din urma EU OFER ceea ce simt...”Puya despre Anastasia: “De-a lungul timpului am colaborat si cu artisti mai putin cunoscuti, dar foarte talentati. Anastasia este un artist la inceput de drum si consider ca merita sa fie auzita. Am luat-o in gasca Scandalos Music pentru ca are o voce senzationala si e un talent nativ. Noua ne place rau!!!”

Vescan despre Anastasia: “Anastasia mi-a demonstrat de multe ori ca este o voce mare si plina de atitudine. Sa nu mai vorbim de live...suna mereu ca pe cd :) !”

Xsession MUSICVLOG este un proiect nou, ce se desfasoara saptamanal in fiecare joi pe parcursul anului 2016. Productia video pentru toate aceste piese este realizata de Claudiu Stan iar urmatorul single apare joi, 14 aprilie la ora 20.00. Pana acum l-am ascultat pe Puya cu Elena Ionescu si Vescan pe Pasiune, iar Vescsan a colaborat la randul lui cu Florin Ristei pentru piesa Las-o.

Ce ziceti de aceasta piesa?