• LIVE
  • Radio Targoviste Dance

    Radio Targoviste Dance

    Canale disponibile.
    Click pe titlu pentru a selecta canalul dorit!

Publicitate pe site Petru detalii, lasati mesajul dumnevoastra aici.

Radio Targoviste si parteneri

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit .

Canale disponibile

Radio Targoviste

Asculta

Dance

Radio Ali

Asculta

Manele

iulie - 2020

Calendar

DLMMJVS

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Online Music Radio

Radio Targovite

A fost creat pe data de 2 Iunie 2010 din dorinta de a da publicului targovistean si nu numai portia zilnica de muzica si buna dispozitie.Acest radio a fost creat pentru ca voi cei de acasa sa auziti muzica buna si de calitate .In Playlistul nostru se regasesc melodii de toate genurile,din toate timpurile.

Radio Targoviste are la activ 2 concursuri castigate : Locul 2 Pe Pro fm .ro adunand 390 de voturi si un loc 1 adunand 140 de voturi.Totul se datoreaza voua si numai voua.Multumim tuturor care ne sunt alaturi si speram ca pe viitor sa va incatam si sa va surprindem si mai mult. ...

Postat June 2, 2019

După China, o altă țară vrea să introducă sisteme de recunoaștere facială pe străzi și la metrou

Potrivit autorităților, tehnologia este menită să ajute la identificarea și reținerea infractorilor.
Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, vrea să instaleze peste 200.000 de camere video dotate cu tehnologie de recunoaştere facială.

„Anul acesta vom anunţa cât de curând o licitaţie pentru a crea un sistem de recunoaştere facială de mare anvergură”, a declarat Sobianin la o reuniune pe probleme legate de inteligenţă artificială.

Potrivit lui, la crearea acestui sistem de supraveghere video a Primăriei se va colabora cu Ministerul de Interne al Rusiei.

„Vor fi peste 200.000 de camere video la Moscova, va fi unul din sistemele cele mai mari din lume, capabil să rivalizeze cu sistemele din China”, a explicat el.
Sobianin a precizat că la Campionatul Mondial de Fotbal, care s-a disputat anul trecut în Rusia, s-au făcut deja primele probe cu camere video de recunoaştere facială.

„La Cupa Mondială am experimentat cu recunoaşterea facială. Acum facem probe la metrou, cu camere instalate la intrări”, a explicat el.

Primarul s-a declarat mulţumit de rezultatele experimentului care - a precizat el - a permis reţinerea a „zeci de delincvenţi aflaţi sub mandat de arestare şi capturare”.

Un sistem similar a fost introdus deja în China, unde polițiștii au început să folosească ochelari inteligenți, cu sistem de recunoaștere facială, care îi ajută să identifice rapid suspecții.

Tot în China a fost introdus recent un controversat sistem de credite sociale, care oferă avantaje cetățenilor considerați model.

Asta presupune monitorizarea constantă a tuturor cetățenilor, cu ajutorul unor camere video cu inteligență artificială, care permit autorităților să observe cine încășcă regulile.

Sursa: Agerpres