Anna Lesko, senzația plajei, într-un costum de baie cu multiple decupaje.

Anna Lesko, senzația plajei, într-un costum de baie cu multiple decupaje. Solista de 44 de ani știe să se facă remarcată oriunde

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogAnna Lesko, senzația plajei, într-un costum de baie cu multiple decupaje.

Anna Lesko, senzația plajei, într-un costum de baie cu multiple decupaje.

Mihai
- 2023/08/17

Anna Lesko s-a îndrăgostit de Italia, așa că, anul acesta, și-a petrecut mai multe vacanțe acolo. Nu putea rata ultimele zile de vară, până fiul ei începe școala, așa că solista și băiatul ei, Adam, au mai bifat o escapadă pe plajele italiene. Vedeta a făcut furori în bătaia soarelui.

Anna a îmbrăcat un costum de baie întreg, cu decolteu și spatele gol, și a pozat ca o divă. Bronzată, cu un batic multicolor pe cap și ochelari supradimensionați, artista de peste Prut a plusat și la capitolul atitudine, punându-și senzualitatea în evidență.

Image

Debordând de încredere și cu puterea de seducție la purtător, Anna a privit cuceritor spre camera foto, iar efectul scontat a fost atins, căci fanii au fost de-a dreptul impresionați. "Da, pentru că este vară și amintirile abia așteaptă să se întâmple", a scris Anna pe Instagram, în dreptul caruselului cu imagini "hot".

Anna Lesko reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă susține că se menține așa și la 44 de ani fără a fi adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite, deși gătește aproape în fiecare zi.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.