Puya, enervat la culme în timpul unui concert. Ce l-a făcut să întrerupă show-ul

"Nu putem să facem toată seara ce vrei tu" Puya s-a enervat chiar în timpul unui concert susținut în Costinești și nu a ezitat să-l întrerupă pentru a-și spune of-ul. Rapperul nu a fost deranjat de vreun gest al fanilor, ba din contră.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogPuya, enervat la culme în timpul unui concert. Ce l-a făcut să întrerupă show-ul

Puya, enervat la culme în timpul unui concert. Ce l-a făcut să întrerupă show-ul

Mihai
- 2023/08/17

Puya s-a enervat chiar în timpul unui concert susținut în Costinești și nu a ezitat să-l întrerupă pentru a-și spune of-ul. Rapperul nu a fost deranjat de vreun gest al fanilor, ba din contră.

Puya s-a supărat că oamenii de la pază nu-i lăsau pe cei din public să se distreze în voie. Momentul în care a întrerupt concertul a fost filmat de fani și a devenit viral pe TikTok, acolo unde a fost postat.

Cântărețul "i-a urecheat" pe cei de la pază, care s-au arătat deranjați că fetele din public se urcau pe umerii băieților. Puya a considerat că intervenția oamenilor a fost exagerată și că asta a stricat atmosfera, așa că a spus câteva cuvinte la microfon.

„Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace. Te rog frumos, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze. Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya, pe scenă.

"Acum mai bine de 20 de ani am fost bodyguardul personal al lui Puya. Un tip de nota 10, foarte comunicativ cu fanii și lipsit de orice figuri"; "El a spus să se urce fetele pe umerii băieților și cei de la pază nu au fost de acord. Oricum, respect Puya"; "E un om ca lumea"; "Cred că e singurul artist de până acum care a luat această inițiativă. Omul are perfectă dreptate", au scris câțiva dintre internauți în dreptul clipului vizionat de peste 2 milioane de ori.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.