Când va fi lansată biografia lui Avicii și cine o scrie.

Află totul despre viitoarea biografie a regretatului DJ

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogCând va fi lansată biografia lui Avicii și cine o scrie.

Când va fi lansată biografia lui Avicii și cine o scrie.

Mihai
- 2023/04/04

A fost poate pentru prima oara în istoria muzicii electronice când o tragedie a scos la iveală problemele cu care mulți dintre DJ se confruntă: depresia, anxietatea, abuzul de alcool și de substanțe interzise.

Pe 20 aprilie 2018 lumea, și nu era doar lumea muzicii electronice, era traversată de o undă de șoc: era confirmat decesul lui Tim Bergling aka Avicii, acel moment fiind considerat un wake-up call pentru industria muzicii.
A făcut show la UNTOLD 2015.
A fost un pionier, un promotor, un vizionar, omul care a reușit să transforme metrica muzicii, a venit cu acel sound, nemaiîntâlnit până atunci. Este artistul care a rescris ADN-ul muzicii electronice, trasând o noua direcție în industria muzicala. Daca ai avut ocazia să-l vezi live in 2015 @ UNTOLD, atunci ești un norocos.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.