When violin meets guitar @ The Pub – Universității

VINERI 25/08/2023 20:00 THE PUB – UNIVERSITĂȚII When violin meets guitar @ The Pub – Universității When violin meets guitar cu Natalia Pancec și Emilian Florentin Gheorghe Întâlnirea dintre Vivaldi și Metallica, dintre “armonie și invenție”, dar și dintre publicul

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogWhen violin meets guitar @ The Pub – Universității

When violin meets guitar @ The Pub – Universității

Mihai
- 2023/08/18

When violin meets guitar cu Natalia Pancec și Emilian Florentin Gheorghe

Întâlnirea dintre Vivaldi și Metallica, dintre “armonie și invenție”, dar și dintre publicul muzicii clasice cu cel al muzicii rock: un concert cu un program însuflețit de cele două instrumente, de mânuitorii lor și de greutatea reorchestrariii unor celebre lucrări: Antonio Vivaldi, Anotimpurile dar și Led Zeppelin, Deep Purple, Malmsteen, Pink Floyd, Queen, Metallica, George Enescu.
Rezervari: 0728843782
Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.