Ce telefoane Samsung vor primi Android 14

Lansarea celei mai noi versiuni de Android se apropie, iar odată cu ea, multe funcții noi și schimbări folositoare vor fi implementate. Asta înseamnă că, dacă ai și tu un telefon cu Android în buzunar, în particular de la Samsung, vrei să citești în continuare știrea asta, deoarece publicația Sammobile a pus cap la cap o listă completă a modelelor care vor primi upgrade-ul la Android 14. Pe lângă nume precum familia S23, S22, Fold 4 și 5, am remarcat și câteva absențe notabile, așa că îți las ma

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

menu
AcasăBlogCe telefoane Samsung vor primi Android 14

Ce telefoane Samsung vor primi Android 14

Mihai
- 2023/08/17

Lansarea celei mai noi versiuni de Android se apropie, iar odată cu ea, multe funcții noi și schimbări folositoare vor fi implementate. Asta înseamnă că, dacă ai și tu un telefon cu Android în buzunar, în particular de la Samsung, vrei să citești în continuare știrea asta, deoarece publicația Sammobile a pus cap la cap o listă completă a modelelor care vor primi upgrade-ul la Android 14. Pe lângă nume precum familia S23, S22, Fold 4 și 5, am remarcat și câteva absențe notabile, așa că îți las mai jos lista și continuăm după.

Galaxy S23 Ultra
Galaxy S23 Plus
Galaxy S23
Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22 Plus
Galaxy S22
Galaxy S21 FE
Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 Plus
Galaxy S21
Galaxy Z Fold 5
Galaxy Z Flip 5
Galaxy Z Fold 4
Galaxy Z Flip 4
Galaxy Z Fold 3
Galaxy Z Flip 3
Galaxy A73
Galaxy A72
Galaxy A54
Galaxy A53
Galaxy A52 (A52 5G, A52s)
Galaxy A34
Galaxy A33
Galaxy A24
Galaxy A23
Galaxy A14
Galaxy A13
Galaxy A04s
Galaxy M54
Galaxy M53 5G
Galaxy M33 5G
Galaxy M23
Galaxy F54
Galaxy F23
Galaxy F14 5G
Galaxy Xcover 6 Pro
Galaxy Tab S9 Ultra
Galaxy Tab S9 Plus
Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8 Plus
Galaxy Tab S8
Așa cum poate ai remarcat și tu, seria de telefoane Galaxy S20 lipsește, așa cum nu există nicio mențiune în legătură cu Galaxy Tab S7, iar asta e intenționat. Am tot vorbit în ultima vreme, în special la lansările recente de telefoane Samsung, despre suportul software de 4 ani de actualizări Android și 5 ani de update-uri de securitate pe care coreenii îl oferă acum, dar lucrurile nu au stat mereu așa.

Până nu demult, Samsung oferea doar 3 ani de Android cu 4 de securitate iar suportul extra nu a fost extins și la dispozitivele lansate în 2020. Traducerea este că, deși încă nu e timpul să renunți la vechiul tău Samsung Galaxy S20 Ultra sau Galaxy Fold 2, mai ai la dispoziție doar un an de update-uri de securitate, după care ești pe cont propriu.

Share pe:

Arhivă

Publicitate

Image

Publicitate pe site

Petru detalii, lăsați mesajul dumnevoastră aici.

Radio Targoviste

Don't forget to smile!

Asculta cu player-ul favorit

Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.

Image

Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance

Ultimele postări

Image

Friptura de porc cu legume la cuptor

Mihai - 2023/08/18

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Image

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco

Mihai - 2023/08/18

Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.

Image

Vafe pufoase cu vanilie

Mihai - 2023/08/18

Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.

© Radio Targoviste - 2023

Folosim cookie-uri proprii și ale terţilor pentru a îmbunătăţi experienţa și serviciile care vi le oferim, analizând navigarea pe site-ul nostru web. În cazul în care continuaţi navigarea, considerăm că acceptaţi utilizarea acestora.