Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco
Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake. Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco este un desert fin, usor si racoritor, perfect pentru evenimente, pentru zilele de vara dar si pentru simplul rasfat al celor dragi. Eu l-am pregatit pentru a sarbatori 13 ani de la prima reteta postata in mediul online. Mi se pare desertul perfect pentru orice eveniment in zile toride de vara, cand vrei sa stai departe de cuptor, dar cu siguranta il voi face si pentru noaptea de Anul Nou.
Are toate elementele pe care le intalnesti si in cocktailul Hugo, asa ca initial l-am numit Hugo Cheesecake. Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco este usor dulce, aromat si perfect racoritor. Se pregateste mai usor si mai rapid decat cel care are nevoie de coacere si nu exista riscul sa nu iasa.
Crusta de biscuiti ramane delicata cu gust de unt, iar crema catifelata, ca un mousse de branza, pastreaza mult mai bine aromele si parfumul de limeta si menta. Exista cateva secrete pentru ca acest cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco sa iasa perfect:
1. Este de preferat sa folosesti zahar pudra. Cel granulat alb poate influenta textura, iar cel brun schimba culoarea si inflenteaza textura compozitiei de branza.
2. Smantana pentru frisca trebuie sa aiba o grasime de minim 30%.
3. Mixezi smantana pentru frisca cu branza pana se ingroasa.
4. Folosesti gelatina pudra pentru compozitia de branza. Cand o dizolvi la bain-marie pui si 2 linguri crema de branza alaturi. Se va incorpora mai usor si nu se va intari rapid.
Iti las mai jos lista de ingrediente si modul de preparare pentru reteta de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco: Ingrediente cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco:
(forma cu diametrul de 20cm)
Pentru baza de biscuiti:
300 g biscuiti digestivi
120-130 g unt
Pentru crema de branza:
250 g mascarpone
500 g ricotta
200 ml smantana pentru frisca minim 30% grasime
90g zahar pudra
18 g gelatina pudra
50 ml apa rece
50 ml sirop concentrat de soc
50 ml prosecco
coaja rasa de la 2 limete
sucul de la 1 limeta mare
10 frunze mari de menta
1/2 lingurita extract natural de lamaie (esenta de lamaie)
Pentru topping:
20 ml din siropul de prosecco cu soc si menta de mai sus
100 ml prosecco
30 ml sirop concentrat de soc
1 plic gelatina incolora pentru glazura
Pentru decor:
felii de limeta
frunze de menta
Cum se face reteta de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco:
Arhivă
Publicitate
Radio Targoviste
Don't forget to smile!
Asculta cu player-ul favorit
Click pe link-urile de mai jos , pentru a asculta canalul cu reproductorul favorit.
Ascultă cu Winamp
Radio Targoviste Dance
Ultimele postări
Friptura de porc cu legume la cuptor
Mihai - 2023/08/18
Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.
Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco
Mihai - 2023/08/18
Cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Reteta de vara de cheesecake fara coacere cu limete, soc si prosecco. Cheesecake. Retete de cheesecake.
Vafe pufoase cu vanilie
Mihai - 2023/08/18
Vafe pufoase cu vanilie. Reteta de vafe pufoase cu vanilie. Cum se gatesc vafe pufoase cu vanilie? Cum folositi vafe pufoase cu vanilie ramase? Sfaturi pentru a obtine cele mai bune vafe pufoase cu vanilie. Aceste vafe pufoase cu vanilie sunt delicioase, moi la interior si crocante la exterior. Reteta este simpla si usor de facut.
© Radio Targoviste - 2023